Totale visie op gezondheid

Mensen worden gevoed door de Voedselindustrie die geen aandacht heeft voor gezondheid, en worden behandeld door de Gezondheidsindustrie die geen aandacht heeft voor voeding”. (Wendell Berry)

 

70% van het aanbod in de supermarkt zijn ‘ultra-processed foods’. Dit zijn producten die sterk bewerkt zijn en die per portie veel calorieën, suiker, verzadigd vet en zout bevatten en maar weinig vitamines, mineralen en vezels. Het is gemaksvoedsel waar je snel te veel van eet. In combinatie met minder bewegen en sporten, zien wij de effecten op de gezondheid en het krijgen van blessures dagelijks in de praktijk.

Veel symptomen zoals verhoogde bloeddruk, cholesterol, slecht slapen, stress, chronische pijnklachten of ontstekingen worden met een pilletje onder controle gehouden. Hierbij wordt niet gekeken naar de oorzaak van de klachten, maar worden de symptomen bestreden. Dit is uiteindelijk geen oplossing. Fysieke ongemakken zijn het vaak niet waard om deze levensstijl in stand te houden. Vindt u dat ook?

Wij vinden het belangrijk dat er gekeken wordt naar de totale aanpak van uw gezondheid. We kijken naar de oorzaak van de klachten én pakken deze aan. Samen werken aan een gezond lichaam!

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy Policy