Testsysteem FAST

"Altijd al willen weten wat jouw risicofactoren zijn voor (sport)blessures?"
Altijd al willen weten wat jouw risicofactoren zijn voor (sport)blessures?


Sporten en fysiek bezig zijn is voor veel mensen vanzelfsprekend, totdat er pijntjes of klachten om de hoek komen kijken. Fysiotherapie Rootjes weet dat veel klachten voorkomen kunnen worden door een juiste aanpak. 

Om die reden is het programma ‘FAST’ ontwikkeld, Functional Athletic Skills Test. 

 

Fysiotherapie Rootjes heeft de oplossing. 

 

Bij Fysiotherapie Rootjes hebben we nu een testsysteem ontwikkelt op basis van wetenschappelijke en gevalideerde testen waarbij de risicofactoren op blessures in het lichaam naar voren komen. Middels het afnemen van een cluster van testen, en de bijbehorende testuitslagen wordt er een risicoanalyse gemaakt, waar vervolgens mee aan de slag wordt gegaan om dit te verbeteren. Er wordt individueel en (sport)specifiek getest. Van hardlopen tot voetbal, en van tennis tot hockey, alle sporten zijn geïncludeerd.

 

Aan de hand van de testuitslagen en de daarbij behorende risicoanalyse wordt een trainingsprogramma gemaakt, gericht op het verbeteren van de zwaktes en risicofactoren in het lichaam. Zo train je gerichter en verklein je de kans op blessures.

Dit oefenschema kun je online terugkijken via een digitaal programma, genaamd Physitrack. Alle oefeningen zijn voorzien van een duidelijke en eenvoudige instructievideo, die jou helpen de oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren. 

Om het trainen effectiever te maken krijg je een kettlebell en elastiek oefenbandje mee, die je uiteraard mag houden. 

 

De intake, inclusief testen, zullen bij elkaar 1 uur in beslag nemen. Vervolgens gaan wij aan de hand van de testuitslagen een risico-analyse maken, en op basis daarvan maken we een individueel trainingsprogramma. Er wordt een vervolgafspraak ingepland waarin het trainingsprogramma wordt doorgenomen, en hierbij krijg je uitleg over het digitale programma Physitrack, zodat je weet hoe je de oefeningen terug kunt zien.

In het Fast all-in pro pakket worden de trainingen exclusief geëvalueerd en waar nodig aangepast.

 

FAST pakketten:

Fast Basis: €200,-

Test + sterkte-zwakte analyse van atletisch vermogen + digitaal trainingsschema

 

Fast all-in: €240,-

Test + sterkte-zwakte analyse van atletisch vermogen + digitaal trainingsschema + kettlebell + elastiek 

 

Fast all-in pro: €300,-

Test + sterkte-zwakte analyse van atletisch vermogen + digitaal trainingsschema + kettlebell + elastiek + extra contact moment na 6 weken.

Meld je nu aan via: 

info@fysiotherapierootjes.nl of bel 0251-670371

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy Policy