Personal Training

"Health Improvement heeft verschillende trainingen"

Een Small Group training bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Door deze groepsgrootte staat net als bij Personal Training, persoonlijke begeleiding centraal. Tijdens Small Group profiteert u niet alleen van de persoonlijke begeleiding, maar ook van het ‘samengevoel’, wat voor extra motivatie, uitdaging en dynamiek zorgt. Een Small Group trainingssessie duurt één uur. Aangezien iedereen uniek is en een ander sportniveau bezit, wordt elke les per persoon aangepast, zodat er groei plaatsvindt op een gepast tempo en er voldoende uitdaging blijft op een verantwoorde manier. 


Wat kunt u verwachten tijdens een Small Group training? 

Tijdens de Small Group training zetten we alle spiergroepen aan het werk, voor een ‘total body work-out’. We wisselen de trainingen af met kracht en conditie. U zult tijdens de trainingen kennis maken met verschillend fitnessmateriaal zoals; kettlebells, dumbbells en halters voor extra uitdaging. Naast het feit dat Small Group training een sportieve uitdaging is, zorgen we ervoor dat de training genoeg uitdaging biedt per persoon en staat: aandacht, resultaat en een pittige work-out ten alle tijde centraal. 


Voor wie is Small Group training?

Small Group training is voor iedereen geschikt die graag in groepsverband traint, maar ook de extra uitdaging van een persoonlijke gerichte training aan wil gaan.

 

Kosten en tijden

Een les kost € 12,50 per keer, ongeacht het aantal deelnemers. Er kunnen maximaal 6 personen in een groep deelnemen, om de persoonlijke begeleiding tijdens de les te waarborgen.

 

Benieuwd wat we u kunnen bieden?

Neem contact op via: 0614905722 of info@health-improvement.nl

Bezoek voor meer informatie: castricumpersonaltraining.nl.

Samen met uw personal trainer, gaat u dedicated aan de slag met uw doelstelling. Dit kan gaan om onder andere: afslanken, spiermassa toename, fit worden, leefstijl, conditie of een beter voedingspatroon. We werken middels een persoonlijk plan, een individueel voedingsschema en leren u de geboekte resultaten te behouden.


Wat kunt u verwachten

Intake: 

Dit gesprek vormt de basis voor een realistisch trainingsplan. In deze kennismaking ontmoet u uw trainer en wordt uw doelstelling besproken met de daarbij behorende begeleiding. Dit is gratis en vrijblijvend.

Nulmeting: 

Besluit u met Jurjen door te willen, dan volgt een uitgebreide anamnese waarin u inzicht krijgt in uw leefstijl, fitheid, eet- en beweeggedrag. Training en voedingsbegeleiding: aan de hand van uw nulmeting wordt een persoonlijk beweeg- en trainingsplan gemaakt om uw doelen te behalen en te behouden.

Voorgang: 

Tussentijds wordt de voortgang bijgehouden via metingen en coachgesprekken. Waar nodig, wordt de training aangepast.


Voor wie is Personal Training? 

Uiteraard is personal training voor iedereen. Maar als u het lastig vindt om uzelf te motiveren? Dan kan een personal trainer u de juiste handvatten bieden.

–   voor iedereen die persoonlijk begeleid wilt worden;

–   voor iedereen die een effectieve training wil, die is afgestemd op uw doelstelling en sportniveau;

–   voor iedereen die extra stimulans nodig heeft om een goede trainingsprestatie neer te zetten;

–   voor iedereen die vastloopt in zijn of haar trainingsprogramma en meer wil.

–   voor iedereen die revaliderende is en weer fitter wil worden.


Kosten en tijden

We bieden drie pakketten aan, elke training duurt één uur. Elk pakket bevat een nulmeting, persoonlijk plan, voedingsschema en voedingsbegeleiding.

Pakket 1       1x per week    € 220,- per maand

Pakket 2       2x per week    € 420,- per maand

Pakket 3       3x per week    € 620,- per maand

Goede voeding verbetert uw levenskwaliteit en kan u helpen bij het verbeteren van u sportprestaties. De voedingsdeskundige Jurjen Kuijs adviseert en coacht u naar een gezond voedingspatroon. Dit kan zijn bij afvallen, aankomen, bewuster en gezonder eten, voeding rondom sport en training of voeding bij ziekte en herstel. De adviezen sluiten aan op uw persoonlijke situatie en doelstelling. Het doel van de voedingsdeskundige is dat u een gezonde leefstijl bereikt en behoudt.

Naast goede voeding is beweging een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl, daarom is voedingsbegeleiding een standaard onderdeel tijdens onze personal trainingen. Als u zelf al sport, of enkel gebruik wilt maken van voedingsbegeleiding, is dat mogelijk.


Voedingsbegeleiding bij Health Improvement

Health Improvement hanteert een no-nonsense en evidence based aanpak. Dit betekent dat we niet gevoelig zijn voor hypes en alleen werken met methodes die bewezen zijn te werken. Daarom combineren wij wetenschappelijk onderzoek met persoonlijke begeleiding.

 

Wat zijn de voordelen:

–   Persoonlijk voedingsschema;

–   Voorkeursschema (welke voeding kunt u het beste kiezen en welke niet);

–   Persoonlijke begeleiding;

Leert u hoe u de behaalde resultaten kunt behouden voor een gezonde leefstijl.

 

Tarieven:

–   Intake + voedingsadvies  € 60,-

–   Vervolg consult               € 32,50

Elke voedingsbegeleiding begint met een intake van één uur. Eventuele vervolgconsulten duren 30 minuten.

 

Benieuwd wat we u kunnen bieden?

Neem contact op via: 0614905722 of info@health-improvement.nl

Bezoek voor meer informatie: castricumpersonaltraining.nl.

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy Policy