Klaar voor het voetbalseizoen

Fysiotherapie Rootjes helpt je opweg en zorgt dat jij fit en voorbereid het veld op stapt. Middels groepstraining, trainen we jou specifieke vaardigheden die essentieel zijn op het voetbalveld. Voorkom blessures en verbeter jouw capaciteiten.

Om goed voorbereid aan het nieuwe voetbalseizoen te beginnen zijn bepaalde vaardigheden belangrijk. Vaak zien we in het begin van het voetbalseizoen dat het lichaam te veel te verduren krijgt, t.o.v. wat het lichaam op dat moment aan kan. Na een zomervakantie moet het lichaam altijd weer wennen aan de specifieke – en vaak zwaardere belasting. Uiteraard moet de basisconditie geleidelijk worden opgebouwd, zodat het lichaam niet te snel, te veel wordt belast. 


Hiernaast is het belangrijk om de spierkracht i.c.m. stabiliteit en coördinatie te trainen, zodat de spieren gewend zijn aan hetgeen er komen gaat en niet ‘schrikken’ van de belasting wat tot diverse blessures kan lijden. Met specifieke oefeningen mét en zonder bal gaan we hiermee aan de slag. Met diverse attributen maken we de oefeningen multifunctioneel zodat het sport specifiek wordt en er altijd uitdaging blijft. Denk hierbij aan een waterzak, elastieken en een trampoline.

Want een goed begin is het halve werk!

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy Policy

Aanmelden Sport Specifieke Training

Selecteer Specifieke Sport

Aanvullende informatie zullen wij via uw email adres toesturen.
Gebruik dit veld om eventuele vragen en/of opmerkingen aan uw aanmelding toe te voegen.